Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jste dobří!!! Taky držím všechny palce:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Zdravim a moc vam drzim palce.

A jestli dovolite par poznamek...

1/ Ti co odesli - pocitejte s tim, ze pokud se vrati - budou v pozici cloveka, kteremu ujel vlak. Zkuste si vymyslet pak nejake spise doucivani pro opozdenou skupinu. Jinak ty, co se vratili, proste odradi, ze vsichni ostatni uz budou mnohem dal...

2/ Procvicovani rozhovoru je nejlepsi provadet hrou. Samozrejme, cim vice zaku, tim lepe. Priklad. Zak ma v ruce na papirku napsane slovo "apple". A pta se: "What have I in my hand?" Hadaji ostatni zaci a odpovidaji celou vetou: "You have a table in your hand." - :No, I have not the table in my hand..." - "You have an apple in your hand." - Yes, I have the apple in my hand." - Nacez ten kdo uhodl si jde vylosovat nove slovicko a ostatni hadaji jemu. * Zda to budete delat na body ci za nejakou odmenu apod. - to je na vas. :-)

0 0
možnosti
Foto

dobrý den, jsme rádi za podporu. omlouvám se, že píšu s takovým zpožděním, trvalo mi něž jsem přišel na to, jak vstoupit do diskuse :) bohužel v některých skupinách studenti odpadají, ale snad to napravíme. máme různé způsoby, jak s nimi cvičit slovíčka, ale děkujeme za radu!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS